Personlig Träning

Varför personlig träning?

En personlig tränare är inte längre bara för prinsessor och Hollywoodstjärnor. Branschen växer explosionsartat. Men vad är det egentligen du får när du anlitar en personlig tränare?

I takt med att vi blir allt mer intresserade av hälsa och är villiga att lägga ner både tid och pengar på träningen har den personliga tränaren blivit ett frekvent inslag också i vanliga motionärers träningsrutin.

Tidigare var vi rätt nöjda med att sitta i en maskin och göra övningar. I dag är träningen mer funktionell. Trenden går också mot att träna snabbt och lyfta tungt. Ju snabbare och tyngre, desto större är risken för skador.

Om man har en planerad träning behöver det inte ta mer än 30-40 min. per gång 3-7 dagar i veckan beroende på vad ditt mål är. Givetvis kräver det mycket tid om man gör en tävlingssatsning.

Hur går det till?

Första mötet med mig som personlig tränare är en kostnadsfri konsultation på ca 30 min. Under konsultationen ligger fokus på dig som kund och vi går tillsammans igenom en behovsanalys. Vad är dina mål, hur mycket kan du träna, skador och så vidare. Detta ligger sedan till grund för ditt träningsprogram och vårt upplägg tillsammans.

Uppföljning och tester

Du får under jämna mellanrum uppföljning och tester som vi gör tillsammas. Behöver vi ändra något i din träning eller kost under tidens gång gör vi det. Allt för att du ska kunna nå dina mål på ett sunt och säkert sätt. Du kommer under hela vägen att ha mig vid din sida som stöttar och coachar.

Träning

Med mig som din personlig tränare har du möjlighet att träna ute i naturen, i grupp, enskilt eller inomhus. Det bestämmer vi tillsammans. Jag ser till att din träning blir rolig och utmanande vid varje tillfälle. För mig är det viktigt att vi jobbar fram något hållbart som du kan ta med dig i din vardag på ett enkelt sätt. Jag jobbar med ett helhetskoncept där träning, kost och det mentala spelar en stor roll för att allt ska bli så bra som möjligt samt att du som kund ska få de bästa förutsättningarna att lyckas!

Så känner du att det är dags att satsa på dig själv och är nyfiken på att veta mera, maila då till ptby@skanslie.com redan idag!

 

 

Följ mig på instagram och facebook

  ptmarieskanslie