PT-online

Tränings- och kostschema med pt online

Är du intresserad av min hjälp, men inte har möjlighet att träna med mig som personlig tränare på plats i Karlstad med omnejd, eller kanske redan har ett gymkort men behöver lite extra hjälp? Har du svårt att hitta de rätta råvarorna och vill göra en förändring i din kost? Då är PT-online något för dig.

Vi är alla olika som individer och gillar därför självklart olika träningsformer. Utifrån dina mål och behov lägger jag upp individanpassade kost- och träningsprogram att utföra på egen hand. Det finns något för alla! Oavsett om det handlar om viktnedgång, viktuppgång, en tävling, eller bara allmänt välbefinnande hjälper jag dig på rätt väg.

Varför PT-online?

– Träna hemma, på gym eller på det sätt som du föredrar. Jag anpassar din träning unikt efter just dig, dina förutsättningar, ditt mål, träningserfarenheter och eventuella skador. Ditt träningsschema skräddarsys så pass att jag tar hänsyn till var du tränar, vilken utrustning du har tillgång till och hur du gillar att träna.

– Kostschema som visar exakt hur mycket du ska äta för att gå ner i vikt, bygga muskler, öka energin, hälsan eller vad ditt mål kan tänkas vara.
– Nytt tränings- och kostupplägg varje månad efter överenskommelse. För att du ska fortsätta utvecklas krävs variation och progression. Detta uppnår vi genom att läsa av din utveckling och anpassa dina nya tränings- och kostupplägg optimalt efter just dig och ditt mål.

– Regelbundna uppföljningar vecko- och månadsvis. Varje vecka görs en kortare avstämning, varje månad gör vi en mer detaljerad uppföljning.

 

 

 

PRISER

Individuellt kostprogram

4 veckor 749:- 

8 veckor 1 199:-

12 veckor 1 499:-

 

Individuellt träningsprogram

4 veckor 749:-

8 veckor 1 199:-

12 veckor 1 499:-

I samtliga paket ingår ca 30 min fri konsultation enklast över telefonen: detta gör vi får att du ska få de bästa möjliga förutsättningarna!

 

När du har bestämt dig för vad som passar dig så mailar du till ptby@skanslie.com

 

Följ mig på instagram och facebook

ptmarieskanslie